Diákoknak a Netfitről

 

 

 

DIÁKOKNAK A NETFITRŐL

 

A cél egy olyan új mérési-értékelési tesztrendszer kifejlesztése volt, ami segítséget nyújt abban, hogy nyomon tudd követni a fittségi állapotod fejlődését az iskolai évek folyamán. A program úgy lett kifejlesztve, hogy Te és a szüleid könnyen és egyszerűen tudjátok használni. Számos izgalmas és látványos értékelőlapot és riportot tudtok a mérések után letölteni a rendszerből. Ezzel is segítve Téged/Titeket abban, hogy minél egészségtudatosabban éld a mindennapjaidat.

Biztos számos kérdés merült fel benned a programmal kapcsolatban. Pár kérdésre itt is választ kaphatsz, de ha szeretnél többet tudni a projektről látogasd meg a Magyar Diáksport Szövetség honlapját, ahol bővebb tájékoztatást tudunk Neked nyújtani.

Mit jelent a NETFIT rövidítés?

A NETFIT® a Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt rövidítése.

Miért hasznos a NETFIT?

A tesztrendszer alkalmas a pozitív megerősítésre (attitűdformálásra) és a személyre szabott visszacsatolásra. Segítségével a testnevelésben dolgozó tanáraid könnyen és egyszerűen tájékoztatni tudnak Téged és a szüleidet az aktivitási és fittségi szintedről-állapotodról.

A NETFIT filozófiája

A NETFIT program egészségközpontúsága révén az úgynevezett "HELP" filozófiát tekinti sajátjának. A HELP (segítség) angol kifejezés és egyben mozaikszó. A mozaikszó minden betűjének fontos jelentéstartalma  van a filozófia értelmezése szempontjából. Magyar nyelvre úgy fordíthatjuk, hogy: "az egészség (Health) mindenki számára (Everyone) élethosszig (Lifetime) elérhető és személyes (Personal).

http://www.mdsz.hu/wp-content/uploads/2018/10/379_18_MDSZ_P_FITTSEG_elfogadott-design_final.pd

Hogyan érheted el eredményeidet?

Regisztrálj a NETFIT informatikai rendszerébe!    www.netfit.eu

teszt123