Ideiglenes felvételi rangsor a 2021/2022-es tanévre

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

 

Az alábbi listákban a törvény előírásainak megfelelően, a 2021-es középiskolai felvételi eljárás ideiglenes eredményeit ismertetjük. A végeredmény csak az Oktatási Hivatal Győri Felvételi Központjából érkező besorolásból derül ki 2021. április 30-ig.

Egy-egy tanulmányi területen minden olyan jelentkezőt (felvételizőt) rangsoroltunk, aki azt megjelölte és részt vett a teljes felvételi eljárásban. Sok olyan felvételiző van, aki két-három tanulmányi területet is megjelölt, tehát több képzéstípusnál is szerepel a rangsorban. Mindenki azonban csak egy tanulmányi területre nyerhet felvételt. Ezért azok a tanulók, akik a másik tanulmányi területen mögöttük állnak, ilyenkor automatikusan előbbre lépnek a rangsorban. Ugyanez a helyzet áll fenn akkor is, ha egy felvételiző nem a mi iskolánkat választotta elsőként és máshová nyer felvételt.

Minden felvételizőnek lehetősége van egy alkalommal módosítani az iskolák és a tanulmányi területek sorrendjén (2021. március 23-24.), de új iskola már nem jelölhető meg.

Amennyiben a felvételiző szeretne a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója lenni, úgy célszerű iskolánkat továbbra is az első helyen hagyni, vagy az első helyre beírni.

További információ és tanácsadás: titkárság

titkarsag@gardonyi-eger.hu      +36 36/511-240 
 
Az ideiglenes felvételi rangsor a tovább gomb után.


 
(a listákban a ctrl+f gombok segítségével tud keresni oktatási azonosító számra.)
 
 
 
 
 
 
 
 
2021.03.19