Ideiglenes felvételi rangsor a 2023/2024-es tanévre

Ideiglenes felvételi rangsor a 2023/2024-es tanévre

 

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

Az alábbi listákban a törvény előírásainak megfelelően, a 2023-as középiskolai felvételi eljárás ideiglenes eredményeit ismertetjük. A végeredmény csak az Oktatási Hivatal Győri Felvételi Központjából érkező besorolásból derül ki 2023. április 28-ig.

Egy-egy tanulmányi területen minden olyan jelentkezőt (felvételizőt) rangsoroltunk, aki azt megjelölte, és részt vett a teljes felvételi eljárásban. Sok olyan felvételiző van, aki két-három tanulmányi területet is megjelölt, tehát több képzéstípusnál is szerepel a rangsorban. Mindenki csak egy tanulmányi területre nyerhet felvételt, ezért azok a tanulók, akik a másik tanulmányi területen mögöttük állnak, ilyenkor automatikusan előbbre lépnek a rangsorban. Ugyanez a helyzet áll fenn akkor is, ha egy felvételiző nem a mi iskolánkat választotta elsőként, és máshová nyer felvételt.

Minden felvételizőnek lehetősége van egy alkalommal módosítani az iskolák és a tanulmányi területek sorrendjén (2023. március 21-22.), de új iskola már nem jelölhető meg.

Amennyiben a felvételiző szeretne a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója lenni, úgy célszerű iskolánkat továbbra is az első helyen hagyni, vagy az első helyre beírni.

További információ és tanácsadás: titkárság

titkarsag@gardonyi-eger.hu      +36 36/511-240 

 

Eger, 2023.03.15.


Karóczkai Júlia

                                                                                                 igazgató

 

Ideiglenes felvételi rangsor

(a listákban a ctrl +f gombok segítségével tud keresni oktatási azonosító számra.)

Nyolcosztályos gimnáziumi képzés (0001)

Általános gimnáziumi képzés pedagógia-pszichológia specializáció (0031)

 

 


2023.03.15
teszt123