Eger város jó tanulója és jó sportolója címet kaptak diákjaink

„Eger város jó tanulója, jó sportolója” Jacsó Barnabás
 

Barnabás az előző tanévben végzett iskolánkban Gárdonyi-díjasként, jelenleg a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és informatikai karának járműmérnök szakos hallgatója.
A nálunk töltött kilenc év során két év kivételével kitűnő tanuló volt. A Diákolimpián ez idő alatt atlétika duatlon, mezei futó- és tájékozódási futóversenyeken képviselte sikeresen iskolánkat. Az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület aranyjelvényes sportolója, korosztályos válogatott. Legszebb eredményeit tájfutásban érte el. Számtalan alkalommal állt dobogóra a korosztályos országos bajnokságokon egyéni versenyszámokban és váltók tagjaként. Iskolánkat rendszeresen képviselte a tájékozódási futó diákolimpia országos döntőjén. 2016-ban rövidtávon diákolimpiai bajnokként, 2021-ben ezüstérmesként öregbítette iskolánk hírét. A sportversenyeken kívül számos tanulmányi versenyen részt vett. Hét alkalommal érdemelte ki a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” címet és most, az október 23-ai ünnepségen átvehette Mirkóczki Ádám polgármester úrtól az „Eger Város Jó Tanulója és Jó Sportolója” kitüntetést. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ismét gárdonyis diákhoz került ez a megtisztelő cím.

Személyisége, elhivatottsága, szorgalma példaértékű minden diákunk számára.
Szeretettel gratulálunk! Sport és tanulmányi sikerekben gazdag egyetemi éveket kívánunk! 
 
 
„Eger Város Kiváló Sportolója”-Osváth- Nagy Noémi
 
 
Osváth-Nagy Noémi 2015-ben került iskolánk kisgimnáziumi képzésébe. A kitűnő tanuló, szorgalmas kislányról hamar kiderült, hogy kitartása, alázatos munkája és tehetsége miatt a sportban is sokra hivatott. Már 2016-ban bajnoki címet szerzett a Diákolimpia birkózó döntőjén, két év múlva ugyanitt ezüstérmes lett. 9. évfolyamon csatlakozott iskolánk sportiskolai képzéséhez. Az Egri Sportiskola birkózója, korosztályos válogatottként nem csak a magyar bajnokságokon volt eredményes, hanem nemzetközi versenyeken is dicsőséget szerzett egyesületének, iskolánknak, Eger városának és Magyarországnak. 2019-ben Európa bajnoki bronzérmes, 2021. világbajnoki bronzérmes. Ez utóbbi eredményével érdemelte ki, hogy a mai napon átvehette „Eger Város Kiváló Sportója” kitüntetést.
Az idei tanévtől sportkarrierje miatt Budapestre költözött és ott folytatja tanulmányait.

Sikerei örömmel töltenek el bennünket és kívánjuk, hogy tervei váljanak valóra!
Gratulálunk Noémi!
 


 
2021.11.04
teszt123