Workshop

Workshop
 Kedves Diákok!
 
A GGCG. nyílt napot szervez a 8. osztályos diákok számára workshop formában 2022.01.26-án.
 
 
8:00-tól az iskola igazgatója tájékoztatót tart az iskola ebédlőjében a szeptembertől induló osztályokról, majd bemutatkoznak a leendő osztályfőnökök, akik elmondják, hogy mit tartanak prioritásnak oktató-nevelő munkájuk során.
 
9:00-tól az általános tájékoztató után ízelítőt kapnak a jelentkezők az intézményben folyó szakmai munkáról és választásuk szerint vehetnek részt többféle, interaktív és játékos biológia, fizika, hittan, informatika, kémia, magyar nyelv és irodalom, matematika, pszichológia, történelem, testnevelés és idegennyelvi foglalkozásokon.
 
Iskolánkat terápiás kutyák is meg fogják látogatni a nyílt napon, hogy az érdeklődők számára ízelítőt adjanak a kutyákkal asszisztált tantermi foglalkozások lehetőségeiről.
 
A belépés feltételei:

• Az ebédlőben a szájmaszk viselete kötelező
• Az intézményben a járványügyi előírások betartása mellett, a felnőttek számára a védettségi igazolvány felmutatása is szükséges  védettségi igazolvány felmutatása is szükséges.
 
A 4. osztályos diákokat január 28-án pénteken várjuk 8 órától az igazgatói tájékoztatóra az iskola ebédlőjében. Ezt követően tanórák látogatására lesz lehetőség.
 
A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött! Regisztrálási határidő: 2022. január 24.  12.00
 
A regisztrációs időszak lezárult. 
 
 
Szeretettel várjuk a leendő gárdonyis diákokat!


 
2022.01.13