Irány a Balaton! Tábori beszámoló

Irány a Balaton! Tábori beszámoló
Köszönetnyilvánítás
 
Ezúton szeretnénk megköszönni azokat a tárgyi és pénzbeli felajánlásokat, melyek a szülők részéről érkeztek. Két szülőtől kaptunk papír-írószert, melyeket a programok és a jutalmazások során használtunk fel. Egy szülőtől hatalmas mennyiségű kézműves alapanyag érkezett, gyöngyök, zsenília drótok, filc anyagok, speciális papírok, és még sok minden más, ami nem csak a mostani tábor kézműves foglalkozásait, hanem a következő táborét is megtámogatja. Egy 100. 000 Ft-os és egy 20. 000 Ft-os támogatás érkezett. Ennek köszönhetően a tihanyi programunkba beépíthettük a városnéző kisvonatozást, így megkímélhettük a gyerekeket egy feszített tempójú gyaloglattól a hajóállomástól a Levendula Házig, ráadásul a szabadprogram is fél óráról egy órára növekedhetett. Továbbá a már étkezési díjban nem szereplő úticsomag árának egy részét is ebből tudtuk fedezni a hazaútra. 
 
Továbbá köszönjük iskolánk alapítványának, hogy kifizette az oda- és vissza utazásunk költségét, valamint a strandbelépőket, ezzel jelentősen csökkentve a gyerekek által befizetendő táborozási díjat.
 
Felajánlásaiknak köszönhetően még tartalmasabbá, élménydúsabbá varázsolhattuk „közös” gyermekeink számára ezt a néhány napot.
 
Hálásan köszönjük!
 
Bedécs Szilvia, táborvezető
 
A táborról készült beszámolót ITT olvashatják.
A táborról készült galériát ITT tekinthetik meg.
 


 
2022.07.18
teszt123