Szelektív Liga - Teremtésvédelem

 2020. szeptember 22-én iskolánk diákjai Szelektív Liga versenyen vettek részt, ahol ügyességüket és a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos tudásukat mérték össze. A versenyen osztályonként 15 fő vett részt, akik a szlalompályán floorball-ütő segítségével papír, műanyag és üveg hulladékokat vezettek a megfelelő színű „kukába”. A sikeres megoldáshoz az elméleti tudás mellett a gyorsaság és a csapatmunka is számított, így a pályát teljesítők igazi élményekkel gazdagodtak. Az esemény hangulatát fokozta, hogy iskolánk tanári csapata példát mutatva szintén teljesítette az akadálypályát, diákjaink nagy örömére. Bízunk benne, hogy a szelektív hulladékgyűjtés immár nem csupán feladat, hanem közös cél is mindannyiunk számára a bolygónk megóvása érdekében a teremtésvédelem tükrében.
 
2020.10.02

Évkezdési tudnivalók

 
 
 
 
 
 
 

Első tanítási nap

2020. szeptember 1. kedd (szájmaszk használata ajánlott)

8.00 - 09.00 Osztályfőnöki tájékoztatás az osztálytermekben

10.00 - 11.15 Tanévnyitó szentmise és ünnepség „Veni Sancte" (Ciszterci Szt. Bernát templomból élőben; a járványügyi előírásokat betartva további helyszíneken: díszterem,  szaktantermek online közvetítés)

11.30 - 12.30 Osztályfőnöki tájékoztatás(órák) az osztálytermekben

 

Menzarendelés

Menzarendelés a honlapon történik :
https://www.gardonyi-eger.hu/menzarendeles


Menzarendelési határidő:

2020.08.30.(vasárnap)

 

Egyéb információk a menzarendeléssel kapcsolatban:

https://www.gardonyi-eger.hu/menzabefizetes-idopontok-dijak

 
2020.08.25

Sperlágh József emlékfutás

 

2020. 09. 17-én, csütörtökön került megrendezésre az idei Sperlágh József emlékfutás az Érsekkertben. A verseny megrendezésével a szervezők célja, hogy méltóan megemlékezzenek a kiváló, odaadó atlétanevelő szakember munkásságáról, valamint a fiatalok figyelmének felkeltése és fenntartása a mozgás és az atlétika szépsége iránt.


tovább »
2020.09.21

Te Deum

 

 

 

 

Szeretettel értesítjük A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium tanulóit, családtagokat, minden érdeklődőt, hogy a 2019/2020-as tanévet záró hálaadásra – Te Deum ­- június 14-én kerül sor a Szent Bernát Ciszterci templomban a 9:30-kor kezdődő szentmise keretében, amelyet online is közvetítünk.

Kérjük, aki teheti kapcsolódjon be, legyen tevékenyen részese közös ünneplésünknek.


tovább »
2020.06.12

Országos versenyeredmény - Nemes Tihamér Online Programozási Verseny

Gallik Zoltán György 12.C osztályos diákunk búcsúzóul az alábbi teljesítménnyel öregbítette iskolánk hírnevét:

A Nemes Tihamér Online Programozási Verseny döntő fordulójában Gallik Zoltán György 12.c osztályos tanuló az országos összesítésben a 6. helyezést érte el.

Felkészítő tanára: Bódis Károly tanár úr

Szeretettel gratulálunk!


tovább »
2020.05.29

Búcsúzás végzőseinktől

 
Április 30. csütörtökön 10 órakor kezdődne iskolánkban a ballagás, amit a koronavírus-járvány miatt hagyományos módon nem lehet megtartani legmélyebb sajnálatunkra!

Hogy mégis legyen egy szép emléke a végzős diákjainknak, ezért egy meglepetésvideóval szeretnénk elbúcsúzni tőlük, ami iskolánk YouTube csatornájára fog felkerülni április 30. csütörtökön 10 órakor!
 
Reméljük, hogy műsorunkkal legalább olyan örömöt tudunk okozni, mint amilyen nagy szeretettel készítettük nektek!
 
Várunk minden diákot, szülőt, rokont, barátot a készülékek elé csütörtökön 10 órától!
 
 

tovább »
2020.04.29