Választható sportfoglalkozások, jelentkezés

 

GYALOGTÚRA CSOPORT: Lehetőségetek van arra, hogy a kötelező órát hétvégi túrával teljesítsétek. Ha szívesen regenerálódnál, kikapcsolódnál a természetben, jelentkezz Asszonyi Evelin és Dóra Zsuzsanna tanárnők csoportjaiba. A két csoport együtt túrázik, egy éves túraterv alapján. További részletekért keresd a túravezetőket.

Figyelem! Csak azok a tanulók jelentkezzenek be, akik hétvégén is megtudják oldani az Egerbe történő be és a hazautazást!

 

GYÓGYTESTNEVELÉS-GERINCTORNA: Ezekre a foglalkozásokra az iskolaorvos által gyógytestnevelési kategóriába sorolt tanulókon kívül bejelentkezhetnek mindazok, akik szükségét érzik, akár csak prevenciós jelleggel, speciális gerinctornának. Ha a sok üléstől gyakran fáj a hátad, derekad, hanyagtartásod van, minimális gerincferdülésed, akkor itt a helyed. Képzett gyógytestnevelőinknél (Asszonyi Evelin, Dóra Zsuzsanna) jó kezekben leszel!

 

ZENÉS KONDICIONÁLÓ TORNA: Kardió és erősítő hatású gyakorlatok, step lépcsőn, fitball labdán, zenére, különböző kézi szerekkel a gerinc és ízületi védelmet szem előtt tartva, Dóra Zsuzsanna tanárnővel.

 

FOCI: A nagy népszerűségre való tekintettel az idén is heti két alkalmat biztosítunk a foci szerelmeseinek Soltész Dávid és Nagy Ádám tanár úr vezetésével. Fiúk és lányok jelentkezését is várjuk!

 

ALAKFORMÁLÓ ÉS GERINCPREVENCIÓS TORNA: Dóra Zsuzsanna tanárnő speciális, preventív gyakorlataival javíthatsz tartásodon és megelőzheted a hát- és derékfájást. Formálhatod alakod, tónusos izmokat fejleszthettek.

 

TESTNEVELÉSI JÁTÉKOK: Itt a játéké a főszerep. Fogó-, kidobó-, röplabda, kézilabda, kosárlabda kívánság szerint Bóta Marianna tanárnő irányításával.

 

TESTÉPÍTÉS: Hétfőtől csütörtökig minden délután Nagy Ádám és Soltész Dávid tanár úr szakmai felügyelete mellett használhatjátok iskolánk kondicionáló termét.

 

Bejelentkezés: 2022. szeptember 12. 15 órától szeptember 13. 15 óráig ( ITT )

 

 

F I G Y E L E M !

Azoknak is be kell jelentkezni egy délutáni foglalkozásra, akik nem versenyszerűen sportolnak és szeptember 15-ig nem tudnak igazolást hozni. Szeptember végéig pótolhatod az igazolásod, akkor kikerülsz a sportköri névsorból, addig viszont kötelező a foglalkozáson részt venned.

 
teszt123