Választható sportfoglalkozások, jelentkezés

TEKERGŐ - GYALOGTÚRA CSOPORT: Ha szívesen regenerálódnál, kikapcsolódnál a természetben, jelentkezz Asszonyi Evelin és Bedécs Szilvia tanárnő és Nagy Ádám tanár úr csoportjaiba. A két csoport együtt túrázik, egy éves túraterv alapján. További részletekért keresd a túravezetőket.

Figyelem! Csak azok a tanulók jelentkezzenek be, akik hétvégén is megtudják oldani az Egerbe történő be és a hazautazást!

GYÓGYTESTNEVELÉS-GERINCTORNA: Erre a foglalkozásokra az iskolaorvos által gyógytestnevelési kategóriába sorolt tanulókon kívül az idei tanévben bejelentkezhetnek - korlátozott számban- mindazok, akik szükségét érzik, akár csak prevenciós jelleggel, speciális gerinctornának. Ha a sok üléstől gyakran fáj a hátad, derekad, hanyagtartásod van, minimális gerincferdülésed, akkor itt a helyed. Képzett gyógytestnevelőinknél (Bedécs Szilvia, Vígh-HegedüsÁgnes) jó kezekben leszel!

GERINCPREVENCIÓS ÉS ALAKFORMÁLÓ TORNA: Kardió és erősítő hatású gyakorlatok, különböző kézi szerekkel a gerinc és ízületi védelmet szem előtt tartva, gyógytestnevelésre (II. a) utaltak számára is Asszonyi Evelin tanárnővel.

KÉZILABDA: Bóta Marianna tanárnő várja a kézilabda sportág rajongóit, fiúkat, lányokat egyaránt.

FOCI: A nagy népszerűségre való tekintettel az idén is heti két alkalmat biztosítunk a foci szerelmeseinek Soltész Dávid és Nagy Ádám tanár úr vezetésével. Fiúk és lányok jelentkezését is várjuk!

ZENÉS GERINCJÓGA: A hanyagtartás, gerincferdülés sok diák problémája. Hegedüs Ágnes tanárnő speciális, preventív gyakorlataival javíthatsz tartásodon és megelőzheted a hát- és derékfájást.

TESTNEVELÉSI JÁTÉKOK: Itt a játéké a főszerep, fogó-, kidobó-, népi játékok, sorversenyek kívánság szerint Vígh- Hegedüs Ágnes tanárnő irányításával.

FUNKCIONÁLIS TRÉNING: A nem csupán szép, de használható izmokért Soltész Dávid tanár úrral.

TESTÉPÍTÉS: Hétfőtől csütörtökig minden délután Nagy Ádám és Soltész Dávid tanár úr szakmai felügyelete mellett használhatjátok iskolánk kondicionáló termét.

Bejelentkezés: 2021. szeptember 2., 15 órától szeptember 3. 24 óráig, elektronikus úton, az iskola honlapján

F I G Y E L E M !

Az idén azoknak is be kell jelentkezni egy délutáni foglalkozásra, akik nem versenyszerűen sportolnak és szeptember 13-ig nem tudnak igazolást hozni. Szeptember végéig pótolhatod az igazolásod, akkor kikerülsz a sportköri névsorból, addig viszont kötelező a foglalkozáson részt venned.

 
teszt123