Választható sportfoglalkozások, jelentkezés

 
 

 

 

ÚJ! TEKERGŐ TÚRA CSOPORTAz idei tanévtől, csökkentve a heti terheléseteket, módotok van arra, hogy havi egy túrával teljesítsétek a +2 testnevelés órátokat. Ha szívesen regenerálódnál, kikapcsolódnál a természetben, jelentkezz Bozóné Tóth Gabriella és Asszonyi Evelintanárnő csoportjaiba, ahol 15-15 főt tudnak fogadni. A két csoport együtt túrázik egy éves túraterv alapján. További információt kérj a testnevelődtől!

ÚJ! GYÓGYTESTNEVELÉS-GERINCTORNA: Erre a foglalkozásra az iskolaorvos által gyógytestnevelési kategóriába sorolt tanulókon kívül az idei tanévben bejelentkezhetnek - korlátozott számban- mindazok, akik szükségét érzik, akár csak prevenciós jelleggel, speciális gerinctornának. Ha a sok üléstől gyakran fáj a hátad, derekad, hanyag tartásod vagy  minimális gerincferdülésed van, akkor itt a helyed. Képzett gyógytestnevelőinknél (Asszonyi Evelin, Bedécs Szilvia, Hegedüs Ágnes) jó kezekben leszel!

 

ZENÉS KONDÍCIONÁLÓ TORNA: Kardió és erősítő hatású gyakorlatok, step lépcsőn, fitball labdán, zenére, különböző kézi szerekkel. Erő- és állóképesség fejlesztés Bedécs Szilvia tanárnővel.

KOSÁRLABDA: Mindenkit vár Nagy Ádám tanár úr, aki szeret vagy szeretne kosárlabdázni.

KÉZILABDA: Bóta Marianna tanárnő várja a kézilabda sportág rajongóit.

FOCI: A „ketrec” elvesztése komoly hiányt okozott az utóbbi két évben a labdarúgást kedvelő diákjainknak. Nekik szeretnénk kedvezni azzal, hogy az idén heti két alkalmat is biztosítunk számukra Nagy Ádám tanár úr vezetésével.

PING-PONG: Az asztalitenisz az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált. Bozóné Tóth Gabriella várja a jelentkezéseteket.

ZENÉS GERINCTORNA: A hanyag tartás, a gerincferdülés sok diák problémája. Hegedüs Ágnes tanárnő speciális, preventív gyakorlataival javíthatsz tartásodon és megelőzheted a hát- és derékfájást.

TESTNEVELÉSI JÁTÉKOK: Itt a játéké a főszerep, fogó-, kidobó-, népi játékok, sorversenyek kívánság szerint Nagy Ádám tanár úr irányításával.

TRX, KÖREDZÉS: TRX, bosu labda, kettlebell, fitball és még sok minden más, amit szertárunk rejteget. Aki intenzív edzésre vágyik nem fog csalódni Hegedüs Ágnes tanárnő foglalkozásán.

TESTÉPÍTÉS: Hétfőtől csütörtökig minden délután Halász Barnabástanár úr és Bozóné Tóth Gabriella tanárnő szakmai irányításával használhatjátok iskolánk kondicionáló termét.

  Bejelentkezés: 2019. szeptember 5-től 10-ig   itt>>)